Az alábbi űrlapunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot!


    Adatkezelési tájékozató

    Biokom98 Adatvédelmi Nyilatkozat

    A Biokom98 (a továbbiakban: „Cégünk”, „mi”) elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme és tiszteletben tartása mellett. Ez az adatvédelmi nyilatkozat (a továbbiakban: „Nyilatkozat”) bemutatja, hogy hogyan gyűjtjük, használjuk, tároljuk, védelmezzük és osztjuk meg az Ön személyes adatait azáltal, hogy felkeresi és használja a www.biokom98.hu weboldalt (a továbbiakban: „Weboldal”).

    Személyes adatok gyűjtése és felhasználása:

    Azáltal, hogy Ön használja a Weboldalt, bizonyos személyes adatokat gyűjtünk, amelyek lehetnek azonosító jellegűek, például nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát („Személyes Adatok”). Ezeket az adatokat csak akkor gyűjtjük, ha Ön önkéntesen megadja nekünk, például amikor kapcsolatba lép velünk az oldalon található kapcsolati űrlapon keresztül.

    A Személyes Adatokat kizárólag az Ön által kért szolgáltatások vagy információk nyújtásához, valamint az Önnel való kapcsolattartáshoz használjuk fel. Az adatokat nem adjuk tovább harmadik feleknek, kivéve, ha az törvény által előírt.

    Adatvédelmi jogok:

    Ön jogosult megismerni a róla tárolt személyes adatokat, valamint kérni azok módosítását, törlését vagy korlátozását. Amennyiben szeretné gyakorolni ezeket a jogokat, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

    Biztonság:

    Cégünk minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy az Ön személyes adatait biztonságosan tárolja. Minden ésszerű lépést megteszünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk az illetéktelen hozzáférést, módosítást, továbbítást vagy más jogtalan feldolgozást.

    Változások az adatvédelmi nyilatkozatban:

    Cégünk fenntartja a jogot, hogy időről időre módosítsa ezt az adatvédelmi nyilatkozatot. Az ilyen változásokról értesítést teszünk közzé a Weboldalon.

    Kapcsolatfelvétel:

    Amennyiben kérdése van ezzel a Nyilatkozattal vagy az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő e-mail címen: biokom98@biokom98.com.

    Ez az adatvédelmi nyilatkozat 2024. február 23-án lépett életbe.

    Cégadatok

    • Cégnév: Biokom 98 Bt.
    • Cím: Hu 1192, Budapest,Szigetvári köz 11/1
    • Telefonszám: +36 30 911 2113
    • E-mail cím: biokom98@biokom98.hu
    • Raktár: Bp. 1239 Ócsai út 6.

    Elérhetőségek

    E-mail cím

    biokom98@biokom98.hu

    Telefonszám

    +36309112113